Disclaimer

Hieronder kunt u de Disclaimer inzien van Nagelhoesjes.nl. Lees ook de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van Nagelhoesjes.nl. Heeft u een vraag of opmerking over de Disclaimer? Stuur ons dan via deze link uw bericht.

Uitsluiting aansprakelijkheid: Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. De samensteller en beheerder van deze site evenals de auteurs van de op deze site opgenomen informatie sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op deze site beschikbaar is. Bepaalde verwijzingen op deze site voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover de samensteller en beheerder van deze site geen controle heeft. Hij draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die servers.

Links naar andere sites: Rechthebbenden van andere sites die bezwaar hebben tegen koppeling op deze site naar hun site, wordt verzocht contact op te nemen zodat -na goed overleg- desgewenst de bewuste link(s) verwijdert kunnen worden.

Pin It on Pinterest