Betalingsmogelijkheden

Bij Nagelhoesjes.nl kan betaald worden met iDeal, Paypal, VISA, Mastercard, Bancontact/Mister Cash of een eenmalige bankoverschrijving.

Terug naar de Klantenservice

iDeal

iDeal is momenteel de meest gebruikte en snelste manier van betalen. Diverse banken geven de mogelijkheid via iDeal te betalen, zoals: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Met de inloggegevens voor internetbankieren van uw bank kunt u online, zonder aanvullende software, snel uw betaling uitvoeren. iDeal is op dit moment de makkelijkste manier van online betalen op het internet.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling in orde maken en verzenden. Bij een iDeal betaling is dat direct nadat u de bestelling online heeft voltooid, waardoor wij uw bestelling snel kunnen leveren.
ideal

PayPal

Als u een PayPal account heeft kunt u snel en zonder creditcard of bankgegevens een betaling uitvoeren. met Paypal kunt u veilig en gemakkelijk uw betaling uitvoeren. Heeft u nog geen Paypal account? Deze kunt u aanmaken op: https://www.paypal.nl.
paypal

Creditcard

Bij Nagelhoesjes.nl kunt u betalen met uw VISA of Mastercard.
creditcard

Bancontact/Mister Cash

Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om via Bancontact of Mister Cash te betalen. Door middel van een PIN-code kan je met deze kaart elektronische betalingen doen bij verschillende faciliteiten, zoals: winkels, tankstations of automaten. Ook bij Nagelhoesjes.nl is het mogelijk om met Bancontact of Mister Cash te betalen. Het is ook mogelijk om aan de elektronische betaalkaart een elektronische portemonnee te koppelen.
Bancontact

Eenmalige bankoverschrijving

U kunt ook betalen via een handmatige bankoverschrijving. Zodra uw bestelling is voltooid sturen wij u via e-mail de bankgegevens van Nagelhoesjes.nl toe, zodat u het totaalbedrag kunt overmaken naar onze rekening.

Wanneer verzenden wij uw bestelling?

Nagelhoesjes.nl verstuurd uw bestelling uitsluitend zodra het totaalbedrag van de bestelling bij nagelhoesjes.nl is ontvangen.

Nagelhoesjes

Terug naar de Klantenservice

Pin It on Pinterest