Nagelhoesjes voor katten: geschikt voor uw kat? Er zijn twee belangrijke redenen:

Bescherming van de huid van uw kat

Soms kan een kat een huidziekte, infectie of uitslag oplopen door een stofwisselingsprobleem of allergie. Dit kan gepaard gaan met flink wat jeuk, waarbij uw kat zich voortdurend moet krabben om de jeuk te verlichten. Dat is niet prettig en een vervelend bijkomend voorval is ook vaak dat uw kat zich kan verwonden door zichzelf met zijn scherpe nagels continu te krabben.

Bescherming van interieur

Sommige katten krabben voortdurend aan meubels, zoals bankstellen, stoffen eetkamerstoelen of fauteuils en gordijnen. U zal ongetwijfeld veel van uw kat houden, maar u had toch ook gehoopt dat uw meubilair niet ten prooi zou vallen van de scherpe nagels van uw kat!

Deze voorbeelden zijn ook destijds bij de Amerikaanse dierenarts Toby Wexler op spreekuur langsgekomen en heeft vervolgens in 1990 zijn ‘Soft Paws‘ ontwikkeld. Voor velen van zijn klanten bleek dit een ideale uitkomst te zijn en heeft bij veel klanten de zorgen weggenomen. Het is een effectief een eenvoudig product en is verkrijgbaar voor een zeer redelijke prijs. Voor veel mensen dus een eenvoudige keus.

Nagelhoesjes zelf aanbrengen in 5 stappen

Als u nog niet bekend bent met de nagelhoesjes en u vraagt zich ook af of de nagelhoesjes wel makkelijk zijn aan te brengen, dan heb ik goed nieuws: het is écht heel eenvoudig. Voor alles bestaat een eerste keer en als u nog niet eerder nagelhoesjes heeft gebruikt zal het even wennen zijn. Het is een kwestie van doen. Vaak helpt het als u een familielid of vriend(in) vraagt om even te helpen. Nagelhoesjes.nl heeft een artikel geschreven: nagelhoesjes zelf aanbrengen in 5 stappen, waarbij stap voor stap wordt beschreven waar u op moet letten en hoe u de nagelhoesjes zelf kunt aanbrengen.

Pin It on Pinterest